By introducing natural light, elements of Bali and a lot of love, a family made their Hong Kong flat feel like home 

It started as a long-distance romance. Dutch couple Sven van der Veen and Krista van Steekelenburg first laid eyes on their beloved 2,500 sq ft, ground-floor apartment in Repulse Bay from the window of a flat they were viewing high up in a nearby tower block.“That flat was OK, but then we looked out of the window and saw this place, and said ‘that’s what we […]

Read More on SCMP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s